tr?id=316621759254565&ev=PageView&noscript=1 Переклад вірменською мовою | Pereklad - бюро переводов
armenian_1 Переклад вірменською мовою | Pereklad - бюро переводов

Про вірменську мову

Україна завжди мала тісні зв'язки з Вірменією. Це не лише взаємодія на рівні двох держав, а й робота бізнесу, культурних організацій, освітніх проектів, туризм. Люди приїжджають вчитися, працювати, відпочивати. Хтось ухвалює рішення про тимчасовий переїзд або обирає країну для постійного місця проживання.

У цих випадках не обійтися без перекладу документів з української на вірменську мову, або з вірменської на українську. Якщо потрібен переклад іншою мовою, тоді уточнюйте у менеджерів — ми працюємо з 87 мовами.

Для державних установ обов'язковим є переклад, зроблений кваліфікованим перекладачем. Наше бюро засвідчує переклад печаткою бюро або робимо нотаріальне засвідчення.

Вірменська мова має свої особливості та відмінності, тому важливо, щоб людина, яка робить переклад, грамотно передала всі значення в тексті. Виділимо кілька особливостей:

  • складна система відмінків;
  • використання артиклів, що ставляться наприкінці слова;
  • немає граматичного роду, рід визначається певним закінченням;
  • багато особливостей у правилах пунктуації.

Щоб уникнути помилок та неточностей у текстах, ми не рекомендуємо займатися перекладом вірменською мовою самостійно. Довірте цю роботу професійним лінгвістам – перекладачам бюро Pereklad.

Де зробити переклад документа вірменською мовою в Києві?

Наше бюро зробить переклад ваших документів за короткий термін. У нас ви можете перекласти особисті документи:

  • паспорт;
  • свідоцтво про народження, шлюб, смерть;
  • атестат, диплом, додаток до документа про освіту;
  • довідку про несудимість;
  • довіреність та інше.

Оскільки між Україною та Вірменією є певні угоди, то документи не потребують додаткової легалізації. Для того, щоб використовувати їх в іншій країні, потрібно перекласти та засвідчити у нотаріуса. Наше бюро робить обидві послуги в одному місці. Вам не потрібно спочатку йти до перекладача, а потім окремо відвідувати нотаріуса. Це зручно та економить ваш час.

Наше бюро перекладів знаходиться в центрі Києва — за 3 хвилини від Хрещатика. Ви можете прийти до нас або надіслати документи через кур'єра. Також працюємо з клієнтами з будь-якої точки світу. Вам не обов'язково знаходиться у Києві, щоб скористатися послугами нашого бюро.

Якщо у вас є питання щодо документів, то менеджери нададуть безкоштовну консультацію.

Ціна перекладу з вірменської мови

Усіх клієнтів цікавить вартість послуг. Ми розуміємо вас, тому вартість ви можете переглянути в розділі “Послуги та ціни”. Достатньо знайти тип вашого документа. Ви також можете уточнити ціну у наших менеджерів за телефоном. Вони зроблять розрахунок з урахуванням кількості документів та додаткових послуг, наприклад, нотаріального засвідчення.

У нас доступні ціни на переклад документів, при цьому ми дотримуємось міжнародних стандартів. Якість та грамотність - на першому місці. Також можна замовити терміновий переклад документів. Враховуйте, що послуга обійдеться дорожче через обмежені терміни.

Якщо вам необхідно перекласти технічні, медичні, юридичні та інші тексти профільного значення, ми готові надати вам таку послугу. Повідомте менеджерам обсяг та характер документів, щоб можна було зробити попередній розрахунок.

Переклад на вірменську: переваги роботи з нашим бюро

Від грамотного та професійного перекладу залежать ваші дії. Будь-які помилки при оформленні документів гальмують процес. Тому при виборі перекладача з вірменської мови рекомендуємо зупинити вибір на бюро перекладів Pereklad. У нас:

  1. Переклади особистих документів з вірменської та вірменською мовою від професійних лінгвістів.
  2. Можливість отримати додаткові послуги в одному місці – робимо нотаріально засвідчений переклад та ін.
  3. Перекладаємо документи та тексти для бізнесу: від юридичних до профільних. Над проектами працюють перекладачі з профільною освітою – технічною, медичною, економічною.
  4. Консультуємо з питань оформлення та перекладу документів.
  5. Доставка перекладів, документів по Києву та всьому світу.
  6. Можливість замовити переклад із будь-якої точки світу: зв'язуйтесь з нами через форму замовлення або електронною поштою.
  7. Гарантуємо конфіденційність даних. Інформація із наданих документів не буде розголошена третім особам.

Ретельно перевіряємо кожне замовлення, щоб надати вам грамотний та якісний переклад без друкарських помилок та неточностей. У команді працюють спеціалісти з великим стажем роботи. Тексти вичитуються двічі, зокрема редактором.

Як замовити переклад онлайн?

Не всі наші клієнти приїжджають до офісу. Одні зайняті своїми справами: роботою, бізнесом, сімейними питаннями, другі мешкають в інших українських містах та населених пунктах, а треті перебувають за кордоном.

У якій би ситуації ви не знаходилися, ви завжди можете замовити переклад на вірменську або з вірменської онлайн. Достатньо зв'язатися з нами зручним для вас способом:

  1. Оформити заявку на сайті у розділі "Онлайн замовлення"
  2. Написати нам на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  3. Надіслати повідомлення на Телефон/ у Telegram / WhatsApp
  4. Залишити заявку в наших соцмережах.

Наші менеджери зв'яжуться з вами та розкажуть, що потрібно для оформлення перекладу, навіть якщо ви перебуваєте в іншій країні. При необхідності надіслати оригінали документів можна скористатися поштовими або кур'єрськими службами.